پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید)


در حال بارگذاری
7 دسامبر 2024
پاورپوینت
2270
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

با فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) یک ارائه‌ی بی‌نقص بسازید!

پاورپوینتی زیبا و کاربردی:

فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) شامل ۲۱ اسلاید کاملاً حرفه‌ای و چشم‌نواز است که برای ارائه‌ی مستقیم یا چاپ آماده شده‌اند.

آنچه فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) را متمایز می‌کند:

  • طراحی مدرن و هدفمند: پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) با ترکیب رنگ‌ها و چیدمان هوشمندانه، به انتقال بهتر مفاهیم کمک می‌کند.
  • کاربری راحت و سریع:پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) بدون نیاز به ویرایش‌های پیچیده، فقط فایل را باز کنید و ارائه دهید.
  • کیفیت بالا برای نمایش: همه‌ی اسلایدها با رزولوشن مناسب و ساختاری منظم آماده ارائه هستند.

ساخته‌شده با دقت و استانداردهای بالا:

پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) با رعایت جزئیات طراحی شده تا در هر محیطی بدون مشکل نمایش داده شود. هیچ‌گونه بهم‌ریختگی یا ایرادی در اسلایدهای پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) وجود ندارد.

تذکر:

در صورت مشاهده‌ی تفاوت در کیفیت، احتمال استفاده از نسخه‌های غیراصلی وجود دارد. نسخه معتبر پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) با دقت توسط تیم طراحی آماده شده است.

همین حالا دانلود کن و با پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) مخاطب‌هات رو تحت تاثیر قرار بده!


بخشی از متن پاورپوینت برتر و ارزشمند «عملکرد کمّی» حرف اول را در کشت گندم ایران می‌زند (۲۱ اسلاید) :

به گزارش خبرنگار مهر، نان قوت غالب برخی کشورها از جمله ایران است. تقریباً نیمی از کالری ایرانیان از نان به دست می‌آید. با وجود تقاضا بالا برای این محصول سال به سال کیفیت آن پایین‌تر آمده و افزایش بازار آن سبب نشده تا نانوایان به دنبال بهبود کیفیت نان باشند. سال ۱۳۹۸ با حضور رئیس جمهور وقت در سازمان ملی استاندارد اجرای استاندارد ۱۰۴ ویژه گندم الزام شد.

در این راستا، برخی هم دلیل پایین بودن کیفیت نان را به روند پخت آن ندانسته و تاکید دارند بذر این محصول استراتژیک، نیاز به اصلاح دارد.

برای مشاهده محصول مشابه پیشنهاد می‌کنیم پاورپوینت برتر و ارزشمند پزشکیان: دانشجو چون دلبستگی ندارد، راحت حرفش را می‌زند (۴۵ اسلاید) را ببینید.

مسعود ترابی، سرپرست مرکز تحقیقات و توسعه کشاورزی استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: مشکل بی کیفیتی نان‌های سنتی به استاندارد گندم برنمی گردد. در مرکزهای تحقیقاتی، مواد ژنتیکی برای اصلاح ارقام گندم در حال استفاده است. تمام ژن پلاسماها از منابع داخلی بوده و خیلی متفاوت‌تر از دنیا نیست؛ یعنی اگر گندم با کیفیتی در دنیا است مواد ژنتیکی ما هم همان نوع است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا گندم ایرانی با نوع آلمانی به لحاظ کیفیت یکی است، گفت: این تفاوت شاید خیلی جزئی باشد. مواد تغذیه‌ای که حین مرحله داشت مزارع گندم در حال استفاده است، می‌تواند تأثیرگذار باشد. به عنوان نمونه، مطرح شد اگر کودهای ریزمغذی استفاده شود مثلاً میزان روی افزایش پیدا می‌کند که می‌تواند روی هوش افراد و بچه‌ها تأثیرگذار باشد. اما تأثیر معنادار نیست.

سرپرست مرکز تحقیقات و توسعه کشاورزی استان تهران اظهار کرد: بیشترین مشکل ما در نان مرغوب به کارخانه‌های آرد، نگهداری گندم، نانوایی‌ها بر می‌گردد و اینکه سبوس را از گندم جدا می‌کنند. مثال بارز اثبات این امر مقایسه پخت نان در روستاها و شهرها است. آیا کیفیت این دو نان شبیه هم است؟ بیشتر کیفیت به سبوس‌گیری بر می‌گردد.

چرایی روشن شدن تیرگی نان سنگک طی دهه اخیر

ترابی در ادامه سخنان خود یادآور شد: گندم هر چه چروکیده تر باشد خاصیت نانوایی آن بالاتر است. چون پروتئین گندم در پوست آن و نسبت پوست به مغز است. مثلاً اگر در کشور دیگری، گندمی تولید می‌شود که تپل است و حجم آندوسپرم یا نشاسته آن بیشتر باشد اینکه کیفیت نان بالاتر باشد این گونه نیست.

سرپرست مرکز تحقیقات و توسعه کشاورزی استان تهران در پاسخ به پرسشی دیگر اینکه مواد عالی خاک چقدر در کیفیت محصولات تأثیر دارد، توضیح داد: قطعاً بی تأثیر نیست. کیفیت نان خیلی ارتباطی به مواد ژنتیکی و مراحل کاشت، داشت و برداشت گندم پیدا نمی‌کند؛ آنچه در کیفیت نان تأثیر دارد به سیلو، آسیاب و نانوا بر می‌گردد.

وی ادامه داد: استدلال من برای این سخن، گندم‌های خودمصرفی در روستاها برای پخت نان است. آیا واقعاً کیفیت آن با نان شهری قابل مقایسه است؟

این محقق گفت: باور ندارم کیفیت به ژنتیک گندم ارتباط پیدا می‌کند. معتقدم به روند گندم و تولید نان ارتباط دارد، یعنی فرایندی که از سیلو، بوجاری، آسیاب، انبار و دوباره در نانوایی برای پخت نان درست طی نمی‌شود.

وی اظهار کرد: عمده کیفیت نان به سبوس‌گیری است که جدا شده و در جای دیگر فروخته می‌شود. بعد آرد گندم با قیمت دیگر فروخته می‌شود. البته کیفیت تولید خمیر در نانوایی‌ها هم مهم است. روند درست کردن خمیر حداقل ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز دارد تا پروسه تخمیر طی شود اما این امر در نانوایی‌های ش

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.