پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید)


در حال بارگذاری
7 دسامبر 2024
پاورپوینت
2486
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

با فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) یک ارائه‌ی بی‌نقص بسازید!

پاورپوینتی زیبا و کاربردی:

فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) شامل ۱۲ اسلاید کاملاً حرفه‌ای و چشم‌نواز است که برای ارائه‌ی مستقیم یا چاپ آماده شده‌اند.

آنچه فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) را متمایز می‌کند:

  • طراحی مدرن و هدفمند: پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) با ترکیب رنگ‌ها و چیدمان هوشمندانه، به انتقال بهتر مفاهیم کمک می‌کند.
  • کاربری راحت و سریع:پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) بدون نیاز به ویرایش‌های پیچیده، فقط فایل را باز کنید و ارائه دهید.
  • کیفیت بالا برای نمایش: همه‌ی اسلایدها با رزولوشن مناسب و ساختاری منظم آماده ارائه هستند.

ساخته‌شده با دقت و استانداردهای بالا:

پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) با رعایت جزئیات طراحی شده تا در هر محیطی بدون مشکل نمایش داده شود. هیچ‌گونه بهم‌ریختگی یا ایرادی در اسلایدهای پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) وجود ندارد.

تذکر:

در صورت مشاهده‌ی تفاوت در کیفیت، احتمال استفاده از نسخه‌های غیراصلی وجود دارد. نسخه معتبر پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) با دقت توسط تیم طراحی آماده شده است.

همین حالا دانلود کن و با پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) مخاطب‌هات رو تحت تاثیر قرار بده!


بخشی از متن پاورپوینت برتر و ارزشمند کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست (۱۲ اسلاید) :

ادریس نریمانی روز شنبه به مناسبت پویش همگانی اطلاع رسانی تغذیه سالم با محوریت «روغن ها» در گفت و گو با ایرنا افزود: اصلاح شیوه زندگی به‌ویژه عادات غذائی مردم یک راهکار اساسی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر است و آموزش در زمینه رژیم غذائی مناسب اولین قدم مثبت در راستای پیشگیری از این بیماری‌هاست.

برای مشاهده محصول مشابه پیشنهاد می‌کنیم پاورپوینت برتر و ارزشمند نخستین کنگره ملی سرطان و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد (۲۰ اسلاید) را ببینید.

وی تصریح کرد: در همین راستا “پویش همگانی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم ” از تاریخ ۱۶ الی ۳۰ آذر ماه با محوریت ” روغن‌ها” و با شعار ” روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم” هم‌زمان با سراسر کشور در استان بوشهر برگزار شده است.

نریمانی یادآور شد: مجموع چربی‌های رژیم غذایی شامل اسیدهای چرب غیراشباع (اسید چرب تک غیراشباع و اسید چرب چند غیراشباع)، اسیدهای چرب اشباع شده و اسیدهای چرب ترانس است.

وی تصریح کرد: اسیدهای چرب اشباع شده را می‌توان در گوشت‌های چرب، غذاهای لبنی و چربی‌ها و روغن‌های سفت مانند کره، روغن نیمه جامد، روغن نخل و روغن نارگیل و اسیدهای چرب ترانس در غذاهای پخته و سرخ‌شده، تنقلات از پیش بسته‌بندی شده و گوشت یافت.

نریمانی ا با اشاره به اینکه اسید چرب ترانس به دو صورت صنعتی و طبیعی (در منابع حیوانی) وجود دارد ادامه داد: مصرف چربی ترانس تولید شده در صنعت با انسداد رگ‌ها خطر حمله قلبی را افزایش داده و سالانه باعث بروز تعداد زیادی مرگ‌ومیر در جهان می‌شوند.

کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: چربی‌های ترانس تولید شده در صنعت را می‌توان حذف کرد و با چربی‌ها یا روغن‌های سالم‌تر بدون تغییر هزینه، طعم یا در دسترس بودن غذا جایگزین کرد.

وی افزود: چربی‌های ترانس طبیعی در گوشت و غذاهای لبنی یافت می‌شوند و به همان اندازه چربی ترانس تولید شده در صنعت مضر هستند که می‌بایست چربی‌های گوشت را جدا نمود و از لبنیات کم‌چرب استفاده کرد.

نریمانی تصریح کرد: برای اطلاع از مقدار چربی ترانس مواد غذایی باید به برچسب غذایی روی محصولات توجه کرد.

وی افزود: از گروه روغن‌های دارای اسید چرب چند غیراشباع می‌توان به روغن گل‌رنگ، آفتابگردان، گردو، دانه‌ها و ماهی‌های چرب و روغن‌های دارای اسید چرب تک غیراشباع به کانولا، زیتون، بادام‌زمینی و روغن‌های آجیل اشاره کرد.

نریمانی یادآور شد: روغن‌های نیمه جامد بهتر است با روغن‌های دارای اسید چرب غیراشباع جایگزین شوند.

کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خطاب به شهروندان این استان گفت: در برنامه غذایی هفتگی خود از روغن‌های حاوی امگا ۳ مانند روغن کانولا استفاده کنید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.