پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید)


در حال بارگذاری
25 می 2025
پاورپوینت
2397
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

پاورپوینت پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید)؛ ابزاری کارآمد برای ارائه‌های برجسته

آیا به دنبال ارائه‌ای بی‌نقص هستید؟ فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید) با ۱۹ اسلاید با طراحی حرفه‌ای آماده است تا در جلسات شما را به بهترین شکل ممکن معرفی کند.

ویژگی‌های بارز فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید):

  • گرافیک شگفت‌انگیز: طراحی دقیق و متناسب با استانداردهای روز برای جذب توجه مخاطب.
  • استفاده ساده: فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید) به گونه‌ای طراحی شده که نیاز به تغییرات پیچیده نداشته باشد؛ کافی است آن را بارگذاری و ارائه دهید.
  • کیفیت حرفه‌ای: تمامی اسلایدها با وضوح بالا و استانداردهای نمایش در پاورپوینت طراحی شده‌اند.

طراحی بدون نقص: فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید) با دقت بالا و بدون ایراد گرافیکی یا ناهماهنگی در طراحی آماده شده است.

توجه: نسخه‌های غیررسمی ممکن است مشکلاتی در نمایش یا کیفیت داشته باشند. تنها نسخه رسمی فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید) تضمین‌شده است.

فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید) را دانلود کرده و به راحتی یک ارائه حرفه‌ای را تجربه کنید.


بخشی از متن پاورپوینت برتر و ارزشمند دیگر جان در خرابه‌های شهری مازندران در خطر نیست! (۱۹ اسلاید) :

به گزارش ایرنا، بافت‌های فرسوده از دید مدیران شهری به‌عنوان عاملی موثر در کاهش جذابیت و رفتار آسیب‌زا در جامعه تلقی می‌شود و آنها با قاطعیت می‌گویند که این بافت فرسوده نه‌تنها به شهر هیچ‌چیزی اضافه نمی‌کند بلکه باعث بروز مشکلات اجتماعی می‌شود.

به نظر صاحبنظران، تخریب و بازسازی این بافت های فرسوده با ساختمان‌های به روز و البته با معماری های بومی می‌تواند به شهر کمک کند تا دوباره به شکوه و جلال خود بازگردد.

بافت فرسوده شهر، داستانی است قدیمی در شهرهای ایران که سیاست‌گذاران شهری بارها تصمیم گرفته‌اند که این بافت فرسوده تخریب شود و جای خود را به ساختمان‌ها و مناظر مدرن بدهد. این اقدام، با امید به ایجاد یک شهر پویا و پیشرفته‌تر، به‌صورت گسترده موردپذیرش جامعه قرار دارد ولی به نظر می‌رسد آنقدر عمر سازه‌های ایران کوتاه است که نقطه پایانی برای این بافت‌ها وجود ندارد.

مازندران نیز از جمله استان های کشور که در گیر و دار موضوع بافت فرسوده و گرفتاری های ناشی از آن قرار دارد و براساس داده های آماری در مازندران، بافت فرسوده یا پهنه های نابسامان شهری حدود ۳۰ درصد از کل مساحت شهرهای استان را تشکیل می‌دهد. به طور کلی، حدود ۱۰ هزار هکتار بافت فرسوده در شهرهای مازندران شناسایی شده است.

که از این میزان چهار هزار و ۹۹۰ هکتار بافت ناکارآمد شهری فرسوده است که بیشترین حجم این بافت به ترتیب در شهرهای ساری با ۶۳۹ هکتار، آمل با ۴۰۱ هکتار، بابل با ۳۲۰ هکتار و قائمشهر با ۳۱۷ هکتار و کمترین آن نیز در شهر کلارآباد با ۱۸ هکتار وجود دارد.

قائمشهر از جمله شهرهای مازندران است که بخش عمده ای از مناطق شهری آن دارای بافت فرسوده بود و ابنیه تجاری و مسکونی قدیمی گاها با طول عمر حدود یک قرن در برخی مناطق احتمال ریزش این بناها بر سر شهروندان افزایش داده بود.

شهرستان قائمشهر با بیش از ۴۵۸ کیلومترمربع وسعت و بیشتر از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که بنا به آخرین داده های اداره کل راه و شهرسازی مازندران به عنوان متولی امر بیشتر از۳۰۰ هکتار بافت فرسوده یا پهنه نابسامان میانی در شهر قائمشهر وجود دارد.

در راستای حمایت قانون از احیاء و بازسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد دولت قیر رایگان در اختیار تولید کنندگان و عرضه کنندگان قرار داد و از سویی افرادی که نسبت به ساخت وتولید مسکن اقدام می کنند از ۵۰ درصد یارانه تخفیف عوارض پروانه ساختمانی برخوردار شدند.

علاوه بر این موارد تسهیلات بانکی در غالب حمایت تولید و مصرف با بهره پایین به مالکان بافت فرسوده در صورت عقب نشینی پرداخت می شود.

طی این سال‌های اخیر شهروندان به وفور شاهد بازگشایی های معابر و تعریض خیابان های اصلی قائمشهر از جمله کارگر، ‌شریعتی، ‌کفشگرکلا و آیت الله صالحی مازندرانی بودند که این امر رضایتمندی شهروندان بواسطه تسهیل در تردد و همچنین رانندگان را فراهم کرده است.

عزم جدی مدیریت شهری قائمشهر در قامت شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر طی سالهای اخیر بنا به گفته مسوولان امر باعث جذب بیشترین اعتبار برای بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده در سطح استان مازندران شده است .

به طوری که در سال ۱۳۸۷ قائمشهر توانست از بودجه ۱۹۰ میلیارد ریالی اعتبارات بافت فرسوده استان مازندران ۲۵ میلیارد ریال اعتبار جذب کند که در میان شهرداری های مازندران بیشترین اعتبار جذب شده در این بخش به شمار می رفت.

شهردار قائمشهر روز گذشته -شنبه- در بازگشایی بخشی از معابر خیابان شریعتی این شهر اظهار داشت: وجود خانه ها و واحدهای تجاری قدیمی در نقاط مختلف بویژه بافت مرکزی قائمشهر چالش جدی مدیریت شهری و همچنین ابراز گلایه از سوی شهروندان به شمار می رود.

کاظم علیپور ادامه داد : به طوری که املاک با قدمت بیشتر از ۵۰ سال در معابر پُرتردد شهر وجودداشت که امکان سقوط و یا ریزش ابنیه بر سر عابران بخشی از خطرات جانی ناشی از این مساله می توان به آن اشاره کرد.

وی افزود:‌ علاوه بر ترافیک که همواره از آن با عنوان گره ترافیکی شهر در خیابان های اصلی شهر قائمشهر نام برده می شود ناشی از وجود همین ابنیه قدیمی بود که امکان بازگشایی و تعریض معابر را مختل کرده بود.

شهردار قائمشهر از تلاش و عزم جدی مجموعه مدیریت شهری در دوره ششم شورای اسلامی شهر برای بستن پرونده این نوع ابنیه قدیمی و فرسوده در این شهر اشاره و تصریح کرد: طی این سالها سعی شده در تمامی خیابان های اصلی و فرعی این شهر عملیات بازگشایی و تعریض مسیر انجام شود.

وی ادامه داد:‌تعریض های انجام شده علاوه بر رفع معضل احتمال ریزش بناهای فرسوده بر روی شهروندان را پایان داده موجبات رفع گره کور ترافیکی در برخی خیابان های اصلی و پُرتردد شهر شده است.

علیپور عنوان کرد : زمانی ساعت ها با ترافیک خودرویی در خیابان کارگر که یکی از خیابان ها و شریان های اصلی تردد شهر به شمار می رود مواجه بودیم اما با حذف بناهای فرسوده و تعریض معابر امروز در این نقاط ترافیک کاهش یافته و یا به صفر رسیده است.

وی از اعطای مشوق های لازم به مالکان این بناها به عنوان عامل تاثیرگذار در همراهی شهروندان در مسیر تعریض و بازگشایی نام برد و گفت: به طوریکه در مسیر بازگشایی شریعتی یکی دیگر از خیابان اصلی قائمشهر که قدمت آن به ۵۰ سال قبل بر می گردد اعطای این مشوق ها باعث شده تا بسیاری از مالکان این بناهای فرسوده در این امر مشارکت کنند.

شهردار قائمشهر اظهار داشت:‌ در همین راستا با پرداخت ۸۰ میلیارد تومان به ۱۸ پلاک ملک تجاری و مسکونی در مسیر بازگشایی خیابان شریعتی بازگشایی مسیر به طور ۶۰۰متر انجام شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی که در دست اقدام داریم املاک باقی مانده در مسیر تعریض این خیابان توافقات لازم انجام می شود و تعریض با درب دوم ورزشگاه وطنی ادامه خواهدداشت.

علیپور از اعطای غرامت سرقفلی واحدهای تجاری، ‌تسهیلات پروانه ساخت و تغییر کاربری را از جمله مواردی برشمرد که به عنوان مشوق از سوی شهرداری قائمشهر به مالکان این بناها پرداخت شده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.