پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید)
دانلود و استفاده از پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید) – تجربهای بینظیر در ارائه!
پاورپوینتی شیک و استاندارد:
فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید) شامل ۲۹ اسلاید طراحیشده با دقت بالا است که کاملاً آماده برای ارائه یا چاپ در PowerPoint میباشد.
چرا فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید) گزینهای عالی است؟
- گرافیک حرفهای و جذاب: اسلایدهای پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید) با طراحی مدرن و چشمنواز، پیام شما را به بهترین شکل منتقل میکنند.
- کاربری آسان: ساختار این پاورپوینت بهگونهای است که استفاده از آن بدون نیاز به تغییرات پیچیده ممکن باشد.
- آماده استفاده: تمامی اسلایدهای پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید) از قبل تنظیمشده و بدون نیاز به ویرایش، قابل استفاده هستند.
تضمین کیفیت و دقت بالا:
این مجموعه بر اساس بالاترین استانداردهای طراحی ساخته شده است و کاملاً منسجم و بدون اشکال، مناسب برای ارائههای حرفهای میباشد.
نکته قابل توجه:
برخی نسخههای غیررسمی ممکن است تغییراتی داشته باشند. این نسخه اصلی پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید) با دقت و کیفیت بالا طراحی شده است.
همین حالا فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید) را دریافت کنید و یک ارائه بینظیر داشته باشید!
بخشی از متن پاورپوینت برتر و ارزشمند تحقیقات مقابله با بحران آب، تجاریسازی نشده است (۲۹ اسلاید) :
محمدحسین جهانگیر روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار علمی ایرنا قرار گرفتن ایران در کمربند مناطق خشک و بیابانی، رشد جمعیت و تغییر سبک زندگی را از دلایل بحران آب در کشور دانست و تاکید کرد: مهمترین اقدام برای مقابله با خشکسالی، اصلاح الگوی مصرف آب در کشاورزی و صنعت است.
وی درخصوص اهمیت مدیریت آبهای سطحی گفت: حدود ۷۰ درصد زمین را آب پوشانده است و این آب عمدتا به صورت آب شور است که در اقیانوسها و دریاها وجود دارد و ۲.۵ درصد نیز آب شیرین است.
جهانگیر افزود: از ۲.۵ درصد آب شیرین کره زمین تقریبا کمتر از یک درصد (۰.۳ درصد) در دریاچهها و رودخانهها جاری است، ۳۰ درصد سهم منابع آب زیرزمینی و مابقی یخچالها و پوششهای دائمی برفها است. بنابراین آنچه به عنوان آب شیرین در دسترس قرار دارد ۲.۵ درصد است و ۰.۳ درصد از این میزان قابل استفاده است.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه تهران درباره منابع اصلی آب شیرین در دنیا توضیح داد: منبع اصلی آب شیرین از بارش باران، برف و تگرگ است و به عبارتی ۷۰ درصد آب شیرین توسط بارش در سطح کره زمین تامین میشود. دیگر منبع آب شیرین، ذوب شدن برفها و یخهاست که خود منبع مهمی از آب شیرین برای مناطق خشک است و ۳۰ درصد آب شیرین را آبهای زیرزمینی تشکیل میدهد.
میانگین بارندگی ایران، یک سوم رقم جهانی است
به گفته این شخصیت علمی، طبق آمارهای جهانی، میانگین درازمدت بارندگی سالانه ۸۰۰ میلیمتر است. در ایران میانگین کل بارشها کمتر از یک سوم رقم جهانی و برابر ۲۵۰ میلیمتر در سال است و شاید یکی از دلایل آن قرارگیری کشور ما در کمربند مناطق خشک و بیابانی است و موجب شده بارش کمتری نسبت به استاندارد جهانی داشته باشد و عاملی برای نگرانی کمآبی در ایران است.
وی ادامه داد: در ایران پراکندگی میانگین بارش به این صورت است که در فلات ایران، منطقه خشک و نیمه خشک داریم و تنها نوار باریکی در شمال و شمال غرب کشور داریم که میانگین بارندگی آن ۲ هزار میلیمتر در سال میرسد و تقریبا ۷۰ درصد مناطق کشور بارندگی کمتر از ۲۰۰ میلی متر را ثبت کردند و باید بگویم که وضعیت مطلوبی به لحاظ میزان بارشها ندارد و حتی در برخی مکانها این عدد به ۲۵ میلی متر در سال میرسد.
سال ۷۲-۷۱ بالاترین میزان بارش را داشتیم
جهانگیر با استناد به آخرین آمار سازمان هواشناسی از میزان بارندگی در کشور، اظهار داشت: میانگین بارش بلندمدت ۵۷ سال اخیر کشور، ۲۱۸ میلیمتر اعلام شده است و سال ۷۲-۷۱ با میانگین بارش ۳۳۰ میلیمتر بالاترین میزان بارش و سال ۸۷-۸۶ با ۱۳۰ میلیمتر در سال کمترین بارش را داشتند.
وی اضافه کرد: در سال آبی گذشته ۱۴۰۳-۱۴۰۲ میانگین بارش تجمعی ۲۳۵ میلیمتر بوده است و در سال آبی فعلی (از اول مهرماه ۱۴۰۳ تا ۱۳ اردیبهشتماه ۱۴۰۴) بارندگی تجمعی کل کشور ۱۳۶ میلیمتر بود که در مقایسه با مقدار مشابه سال گذشته، ۳۳ درصد کاهش داشت که این وضعیت نگرانکننده است.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه مخازن کشور نیز دچار بحران هستند، گفت: سال گذشته مقدار ورودی آب به مخازن سدها ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد متر مکعب بوده و این رقم امسال به یک هزار و ۸۰۰ میلیارد مکعب رسیده است.
جهانگیر ادامه داد: همچنین حجم آب مخازن امسال ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد متر مکعب است در حالیکه سال گذشته ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد متر مکعب بود و باید بگویم حجم مخازن امسال تا کنون ۱۷ درصد اُفت داشته است.
وی با بیان اینکه دریاچهها، تالابها، باتلاقها و رودخانهها از دیگر آبهای سطحی قابل دسترس هستند، گفت: میتوانیم از این آبهای سطحی استفاده کنیم و مهمترین مصرف این آبها به عنوان آب شرب، نظافت، آبیاری باغات و فضای سبز شهری و تولید انرژی است و ۱۱ درصد انرژی الکتریسیته از منابع نیروگاههای برقآبی تامین میشود.
دلایل بحران آب
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه تهران در تشریح دلایل بحران آب کشور گفت: تغییرات اقلیمی مهمترین دلیل بحرانی آبی کشور است. ظهور و بروز تغییرات اقلیمی را در زمستان و تابستان شاهد هستیم. همچنین برداشت آبهای زیرزمینی موجب ایجاد کانونهای گرد و غبار در داخل و خارج از کشور و افزایش دما میشود.
وی افزود: دلایل دیگری برای بحرانی کشور وجود دارد که قابل کنترل است و در راس آنها میتوان به مدیریت نادرست منابع آب اشاره کرد و نمونه این سوء مدیریت مصرف ۹۰ درصد منابع آب در حوزه کشاورزی و باغات است. آبیاری در کشور به شیوه
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.