پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید)


در حال بارگذاری
25 می 2025
پاورپوینت
2761
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

پاورپوینت پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید)؛ ابزاری کارآمد برای ارائه‌های برجسته

آیا به دنبال ارائه‌ای بی‌نقص هستید؟ فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید) با ۱۲ اسلاید با طراحی حرفه‌ای آماده است تا در جلسات شما را به بهترین شکل ممکن معرفی کند.

ویژگی‌های بارز فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید):

  • گرافیک شگفت‌انگیز: طراحی دقیق و متناسب با استانداردهای روز برای جذب توجه مخاطب.
  • استفاده ساده: فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید) به گونه‌ای طراحی شده که نیاز به تغییرات پیچیده نداشته باشد؛ کافی است آن را بارگذاری و ارائه دهید.
  • کیفیت حرفه‌ای: تمامی اسلایدها با وضوح بالا و استانداردهای نمایش در پاورپوینت طراحی شده‌اند.

طراحی بدون نقص: فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید) با دقت بالا و بدون ایراد گرافیکی یا ناهماهنگی در طراحی آماده شده است.

توجه: نسخه‌های غیررسمی ممکن است مشکلاتی در نمایش یا کیفیت داشته باشند. تنها نسخه رسمی فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید) تضمین‌شده است.

فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید) را دانلود کرده و به راحتی یک ارائه حرفه‌ای را تجربه کنید.


بخشی از متن پاورپوینت برتر و ارزشمند راه‌‍‌اندازی۲۰۰ واحد نیروگاه خورشیدی در کردستان/ عدم استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر (۱۲ اسلاید) :

به گزارش ایرنا، این روزها ناترازی انرژی، خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده و لزوم مصرف بهینه برق، بحث روز مردم، مسئولان و رسانه‌هاست.

مسئولان وزارت نیرو بر لزوم مصرف بهینه برق تاکید دارند و شرکت‌های توزیع نیز روزانه و به صورت برنامه‌ریزی شده، اقدام به خاموشی در بازه‌های زمانی مشخص می‌کنند.

امروزه مصرف انرژی در جهان رو به افزایش و از طرفی دیگر مقدار منابع انرژی به شدت رو به کاهش است؛ بنابراین یکی از راهکارها، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی است که در کشورمان کمتر به آن توجه شده است.

پنل خورشیدی یا صفحه خورشیدی ذرات نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند که برای تولید گرما یا برق از آن استفاده می کنند.

در کردستان هم استقبال از انرژی خورشیدی برای تولید برق کم است، در همین راستا با مازیار محمدی، مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت و گویی انجام دادیم که مشروح آن در ادامه می‌آید.

ایرنا: استقبال از انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی در کردستان کم است، در این باره توضیح دهید.

محمدی: بله متاسفانه در کردستان استقبال از نیروگاه‌های خورشیدی به دلایلی از جمله بالا بودن هزینه راه‌اندازی کم است.

کردستان به دلیل داشتن حدود ۳۰۰ روز آفتابی، ظرفیت بسیار خوبی برای تولید برق از طریق انرژی خورشیدی دارد اما هنوز استفاده از این انرژی پاک نهادینه نشده است.

ایرنا: چه مشوق‌هایی برای مردم دارید تا به سمت راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی بروند؟

محمدی: در صورتیکه مشترکان بخش خانگی نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی روی پشت بام نصب کنند، برق تولیدی آنها تا ۲۰ سال به صورت تضمینی و براساس نرخ تورم، از آنان خریداری می شود.

اگر واحدهای صنعتی و بهره برداران کشاورزی هم، ۵۰ درصد دیماند مصرفی خود را از طریق نیروگاه خورشیدی تامین کنند، از خاموشی ها معاف خواهند شد.

ایرنا: برای ادارات هم مشوق دارید؟

محمدی: خیر، طبق بخشنامه هیات وزیران، ارگان ها و ادارات مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، باید در مدت چهار سال ۲۰ درصد انرژی مورد نیاز خود را از طریق پنل های خورشیدی تامین کنند.

اداراتی که این بخشنامه را اجرا نکنند، هزینه برق مصرفی آنان طبق تعرفه آزاد محاسبه می شود.

ایرنا: آیا برنامه‌ای برای احداث نیروگاه‌های مقیاس بزرگ دارید؟

محمدی: بله، در استان ۱۳ نقطه برای احداث نیروگاه سه مگاواتی پیش بینی شده است که در حال انجام اقدامات لازم در این زمینه هستیم که با احداث این نیروگاه ها، به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود؛ چرا که سیستم برق کشور یکپارچه است.

ایرنا: در شرایط کنونی یکی از مهمترین راهکارهای مدیریت مصرف برق، هوشمندکردن کنتورهاست، در این زمینه چه اقداماتی انجام شده است؟

محمدی: در حال حاضر کنتور برق مشترکان بخش صنعت، کشاورزی و اداری هوشمند است و امیدواریم بتوانیم تا سال ۱۴۰۵ تمام شبکه توزیع بخش خانگی و تجاری را هوشمند کنیم.

در کنار آن، در حال هوشمند کردن کنتور مشترکان بخش خانگی هستیم که اگر اینگونه شود، برق مشترکان پرمصرف قطع می شود.

در حال حاضر در بخش خانگی، عمومی، کشاورزی و صنعتی ۷۶۷ هزار مشترک از خدمات شرکت برق کردستان بهره‌مند هستند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.