پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید)
با فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) یک ارائهی بینقص بسازید!
پاورپوینتی زیبا و کاربردی:
فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) شامل ۱۲ اسلاید کاملاً حرفهای و چشمنواز است که برای ارائهی مستقیم یا چاپ آماده شدهاند.
آنچه فایل پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) را متمایز میکند:
- طراحی مدرن و هدفمند: پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) با ترکیب رنگها و چیدمان هوشمندانه، به انتقال بهتر مفاهیم کمک میکند.
- کاربری راحت و سریع:پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) بدون نیاز به ویرایشهای پیچیده، فقط فایل را باز کنید و ارائه دهید.
- کیفیت بالا برای نمایش: همهی اسلایدها با رزولوشن مناسب و ساختاری منظم آماده ارائه هستند.
ساختهشده با دقت و استانداردهای بالا:
پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) با رعایت جزئیات طراحی شده تا در هر محیطی بدون مشکل نمایش داده شود. هیچگونه بهمریختگی یا ایرادی در اسلایدهای پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) وجود ندارد.
تذکر:
در صورت مشاهدهی تفاوت در کیفیت، احتمال استفاده از نسخههای غیراصلی وجود دارد. نسخه معتبر پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) با دقت توسط تیم طراحی آماده شده است.
همین حالا دانلود کن و با پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) مخاطبهات رو تحت تاثیر قرار بده!
بخشی از متن پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار پزشکان در خصوص مصرف زیاد چربی ترانس (۱۲ اسلاید) :
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، به گفته کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، چربی ترانس یا اسیدهای چرب ترانس (TFA)، اسیدهای چرب غیراشباعی هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به دست میآیند.
چربی ترانس به طور طبیعی در گوشت و غذاهای لبنی حیوانات نشخوارکننده مانند گاو، گوسفند و بز یافت میشود و به همان اندازه چربی ترانس تولید شده در صنعت نیز مضر هستند.
چربی ترانس تولید شده صنعتی نیز در مارگارین، روغن نیمه جامد، غذاهای سرخ شده و محصولاتی مانند کراکر، بیسکویت، کیک و .
برای مشاهده محصول مشابه پیشنهاد میکنیم پاورپوینت برتر و ارزشمند هشدار روسیه: سوریه ممکن است به چندین بخش تقسیم شود (۱۲ اسلاید) را ببینید.
.. وجود دارد.
در نظر داشته باشید که فست فود ها، غذاهای خیابانی و رستورانی سرخ شده، اغلب دارای چربی ترانس صنعتی هستند.
چربیهای ترانس نه تنها هیچ مزیت شناخته شدهای ندارند، بلکه خطرات زیادی برای سلامتی داشته و هزینههای هنگفتی را برای سیستمهای سلامت به همراه دارند.
در مقابل، حذف چربی ترانس مقرون به صرفه است و فواید زیادی برای سلامتی دارد.
طبق توصیه کارشناسان تغذیه بهتر است چربیهای ترانس تولید شده در صنعت را با چربیها یا روغنهای سالمتر، بدون تغییر هزینه و یا طعم، جایگزین کرد.
متأسفانه استفاده از چربیهای ترانس در سالهای اخیر بهطور چشمگیری افزایش یافته است، زیرا این چربیها نسبت به چربیهای سالمتر ارزانتر و دارای چندین ویژگی شیمیایی و فیزیکی هستند، مانند جامد بودن در دمای اتاق که آنها را برای انواع محصولات غذایی فرآوری شده مناسب میکند.
همانطور که میدانید بیماریهای قلبی و عروقی عامل اصلی مرگ و میر در جهان هستند.
عمده عوامل خطر ابتلا به این بیماریها عبارتند از رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی، مصرف دخانیات و الکل.
یکی از موارد رژیم غذایی ناسالم، مصرف زیاد چربیهای ترانس است.
چربی ترانس شریانها را مسدود میکند و خطر حمله قلبی و مرگ را افزایش میدهد.
بیش از ۲۷۸ هزار مرگ سالانه در سطح جهان را میتوان به مصرف چربی ترانس تولید صنعتی نسبت داد.
بهتر است بدانید که مصرف زیاد چربی ترانس، خطر مرگ به هر دلیلی را تا ۳۴ درصد، مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر قلب را تا ۲۸ درصد و ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را تا ۲۱ درصد افزایش میدهد.
جایگزینی چربی ترانس با روغنها و چربیهای سالمتر در تهیه مواد غذایی، یک راه حل کم هزینه برای دولتها به منظور نجات جان شهروندانشان است.
تجربیات در چندین کشور نشان میدهد که چربی ترانس تولید شده صنعتی میتواند با روغنهای سالمتر جایگزین شود.
سازمان جهانی بهداشت حذف چربی ترانس را به عنوان یک مداخله مقرون به صرفه، برای کشورهای با درآمد کم و متوسط توصیه میکند.
توصیه WHO برای بزرگسالان این است که مصرف چربی ترانس را به کمتر از یک درصد کل انرژی دریافتی، محدود کنند که برای یک رژیم غذایی ۲ هزار کالری کمتر از ۲ و دو دهم گرم در روز است.
در کشور ما روغنهای نیمه جامد و مارگارین به صورت زیرو ترانس (ترانس کمتر از دو درصد) تولید میشوند، اما روغنهای قنادی که در صنعت و صنف برای تولید انواع مواد غذایی مانند کیک و کلوچه، انواع شیرنیها خشک و خامهای استفاده میشود، دارای ترانس پنج درصد هستند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.